A home hospitalization system based on the Internet of things, Fog computing and cloud computing
چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۰
0 نظر
249 بازدید

بسمه تعالي

گزارش و تحليل مقاله

A home hospitalization system based on the Internet of things, Fog
computing and cloud computing

برای کاهش شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی بیمارانی که نیاز به بستری در بیمارستان دارند ، بستری شدن در خانه یکی از بهترین راه حل های ممکن است. در این مقاله یک سیستم بستری در منزل مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) ، محاسبات مه و رایانش ابری ، که از مهمترین فناوری هایی هستند که به طرز قابل توجهی به توسعه بخش مراقبت های بهداشتی کمک کرده اند ، پیشنهاد شده است. این سیستم ها به بیماران امکان می دهد تا در خانه ها و خانواده های خود ، در مکانی  که سلامت بیمار و وضعیت محیط بستری  همانند  بیمارستان کنترل می شود ، بهبود یابند و تحت معالجه قرار بگیرند تا پزشکان بتوانند از طریق واحد های نظارت و  کنترل ، روند بستری شدن در خانه را دنبال کرده و به بیماران و سرپرستان آنها توصیه های لازم را انجام دهند .اکثر این سیستم ها عمدتا به اینترنت متکی هستند تا داده ها را به Cloud ارسال کنند و وقتی اینترنت قطع می شود ، این سیستم ها بی فایده می شوند و برای این منظور ، ما معتقدیم که این سیستم ها در اکثر کشورهای در حال توسعه اجرا و پذیرفته نخواهند شد ، زیرا این کشورها در همه مناطق زیرساخت خوبی برای اینترنت ندارند.با اتكا به محاسبات Fog همراه با Cloud Computing ، مشكل قطعي اينترنت نيز برطرف خواهد شد.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

در این مقاله ، یک سیستم بستری در منزل بر اساس اینترنت اشیا ، محاسبات مه و رایانش ابری پیشنهاد شده است. این سیستم به بیماران این امکان را می دهد تا از طریق واحد سنجش علائم حیاتی و واحدهای سنجش محیطی  ، در خانه ها و  در کنار خانواده های خود ، بهبود یابند و تحت درمان قرار گیرند.ه عنوان کارهای آینده ، تغییراتی در این سیستم ایجاد می شود تا آن را متناسب با عملیات قرنطینه ای بیماران ویروس کرونا سازد ، بطوریکه ما برنامه تلفن همراه بیماران را توسعه می دهیم تا آنها را قادر به اندازه گیری علائم حیاتی توسط خود کنند ، و ایجاد  ارتباط ویدیویی بین بیماران و پزشکان ناظر آنها از طریق این نرم افزار امکان پذیر باشد . همچنین یک دستبند هوشمند تولید خواهیم کرد که بیماران ویروس کرونا از آن استفاده می کنند.

مراجع

[1] Guan W, Ni Z, Hu Y, Liang W, et al. Clinical characteristics of coronavirus disease 2019 in China. N Engl J Med 2020. https://doi.org/10.1056/NEJMoa2002032.
[2] Wang L, He W, Yu X, Hu D, et al. Coronavirus Disease 2019 in elderly patients:characteristics and prognostic factors based on 4-week follow-up. J Infect 2020.https://doi.org/10.1016/j.jinf.2020.03.019.
[3] García-Sanchez P, Gonzalez J, Mora AM, Prieto A. Deploying intelligent e-health services in a mobile gateway. Expert Syst Appl 2013;40(4):1231–9. https://doi.org/10.1016/j.eswa.2012.08.068.
[4] Gebreiter F, Ferry L. Accounting and the ‘insolubleproblem of health-care costs.

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل و ارائه مقاله

نویسنده: مريم نورمحمدي
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.