Deep learning-based intelligent face recognition in IoT-cloud environment
چهارشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۰
0 نظر
242 بازدید

بسمه تعالي

گزارش و تحليل مقاله

Deep learning-based intelligent face recognition in IoT-cloud environment

تشخیص چهره یکی از قدیمی ترین موضوعات تحقیقاتی است که در عین حال پویا است. برای امنیت و کاربردهای بیومتریک ضروری است. این مقاله یک مدل عمیق مبتنی بر درخت را برای تشخیص خودکار صورت در یک محیط ابر پیشنهاد می کند. مدل عمیق پیشنهادی از نظر محاسباتی بدون به خطر انداختن دقت کم هزینه تر است. در مدل ، یک حجم ورودی به چندین جلد تقسیم می شود ، جایی که برای هر حجم یک درخت ساخته می شود. یک درخت با عامل انشعاب و ارتفاع آن تعریف می شود. هر شاخه با یک تابع باقیمانده نشان داده می شود ، که توسط یک لایه کانولوشن ، یک نرمال سازی دسته ای و یک تابع غیر خطی تشکیل شده است. مدل پیشنهادی در پایگاه های داده مختلف موجود در دسترس عموم ارزیابی می شود. مقایسه عملکرد همچنین با پیشرفته ترین مدل های عمیق برای تشخیص چهره انجام می شود.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

مدل های عمیق مبتنی بر درخت برای تشخیص چهره در این مقاله ارائه شده است. دو مدل از مدل پیشنهادی وجود داشت: تک درخت و درختان موازی. در مدل درختان موازی ، چندین درخت منفرد به طور موازی مرتب شده اند. از تابع باقیمانده به عنوان سنگ بنای کل معماری استفاده شد. آزمایشات با استفاده از سه پایگاه داده چهره در دسترس عموم انجام شد. مدل های پیشنهادی با استفاده از این پایگاه ها به دقت 99٪ دست یافتند.مسیرهای آینده کار پیشنهادی می تواند به اين  شرح  باشد. اول ، مدلهای پیشنهادی را می توان به جای ترکیبهای استفاده شده در مدلها ، شامل اجزای بیشتری مانند توصیفگرهای جمع شده محلی  کرد. دوم ، پایگاه داده های بیشتری می تواند در آزمایشات گنجانده شود. سوم ، مدل های پیشنهادی می توانند در برنامه های دیگری مانند تشخیص جنسیت و تشخیص احساسات صورت نیز مورد استفاده قرار گیرند.

مراجع

 

[1]M.S. Hossain, G. Muhammad, An audio-visual emotion recognition system using
deep learning fusion for cognitive wireless framework, IEEE Wirel. Commun.
Mag. 26 (3) (2019) 62–68.
[2]M.S. Hossain, G. Muhammad, Cloud-assisted industrial internet of things (IIoT)
- enabled framework for health monitoring, Comput. Netw. 101 (2016) (2016)
192–202.
[3]L. Hou, et al., Internet of things cloud: Architecture and implementation, IEEE
Commun. Mag. 54 (12) (2016) 32–39.

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل پروژه

فايل ارائه پروژه

نویسنده: حميد فرزين پور
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.