Internet of things and cloud computing-based energy management system for demand side management in smart grid
چهارشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۰
0 نظر
216 بازدید

بسمه تعالي

گزارش و تحليل مقاله

Internet of things and cloud computing-based energy
management system for demand side management
in smart grid

شبکه برق در واقع واسط بین مصرف کننده و تولید کننده میباشد که انرژی را انتقال می دهد اما با توجه به این که این شبکه سال های زیادی است که تعقیر نکرده است با این حال تقاضای سمت مصرف کننده افزایش یافته که نیازمند یك سیستم مدیریتی میباشد . با توجه به افزایش تقاضا مشکلاتی از قبیل از دسترس خارج شدن برق و ... را ایجاد میکند بیشتر مواقع انرژی از تولید کننده به مصرف کننده بدون داشتن الگو مصرف مصرف کننده انتقال داده میشود که باعث هدر رفتن انرژی میشود . در اين مقاله طراحی چهارچوب و پیاده سازی یكems  بر پایه اینترنت اشیا ارائه شده که در سمت مشتری نصب شده و دیتا تولید شده را هم در اختیار مصرف کننده و هم در اختیار شرکت قرار میدهد ، دیتا تولید شده به فضای ابری آپلود میشود و میتوان به آن از طریق دیوایس های مختلف دست یافت سیستم ولتاژ و جریان وسایل برقی را اندازه گیری میکند و در اختیار قرار میدهد.  

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

در واقعdms  یك فاکتور مهم در شبکه برق هوشمند میباشد که به الگوریتم ها و تکنیك هایی اشاره میکند که بتوانیم میزان مصرف مشتری را به گونه ای که انرژی هدر نرود اصلاح کنیم . 

 یك dsm پیشرفته باید ساده ، قابل اطمینان و به صرفه باشد که داده مصرف کننده را دریافت و به شرکت و مشتریان ارسالمیکند و شرکت ها میتواند از راه حل هایی استفاده کنند تا مصرف برق را مدیریت کنند و در مصرف انرژی مدیریت کنند این مقاله یك پایه کار برای تحقیق بیشتر ایجاد میکند تا محققین فاکتور های بیشتری مثل فرکانس را به منظور محاسبه دقیقتر لحاظ کنند . ابعاد نمونه اولیه با تکنولوژی های جدید قابل کوچك تر شدن میباشد . همچنین میتوان یك محیط گرافیکی برای پلتفرم های مختلف نیز طراحی کرد همچین میتوان در آینده به توسعه dms با الگوریتم های پیشرفته نیز پرداخت. 

مراجع

1. Fang X, Misra S, Xue G, Yang D. Smart grid–the new and
improved power grid: a survey. IEEE Commun Surv Tutor.
2012;14(4):944-980.
2. IEA. World Energy Outlook 2017. Flagship Report, IEA, Paris,
November 2017. Online Referencing. Available from https://
www.iea.org/reports/world-energy-outlook-2017
3. Verte H. Energy saving in Pakistan. Report. Centre for Peace,
Development and Reforms CDPR; November 30, 2016; Islamabad,
Pakistan. Online referencing. Available from https://cdpr.
org.pk/wp-content/uploads/2018/07/RAFTAAR-EnergySaving-in-Pakistan.pdf

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل پروژه

فايل ارائه پروژه

نویسنده: عليرضا يموت مقدم
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.