Investigating the Impact of the Internet of Things in Higher Education Environment
چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰
0 نظر
211 بازدید

بسمه نعالي

گزارش و تحليل مقاله

Investigating the Impact of the Internet of Things in Higher Education Environment

در اثر شیوع بیماری و پاندمی ویروس کرونا، بسیاری از مراکز آموزشی و آموزش عالی با چالش رو به رو شده و درصد بالایی از آن ها تعطیل شدند. با ادامه پیدا کردن این وضعیت ممکن بود وقفه بسیار زیادی در روند تحصیل دانش آموزان و دانشجویان رخ بدهد. استفاده از اینترنت اشیا و همچنین ایجاد بستری هوشمند برای ادامه روند تحصیل ، میتوانست تا حدودی این مورد را پوشش دهد. برای مثال دانشجویانی که از طریق دستیار استادی کسب در آمد داشتند و هزینه های زندگی و تحصیل خود را به این طریق پوشش میدادند، شاهد بهبودی نسبی چالش پیش آمده بودند.این مقاله، قصد دارد مروری بر زنجیره آموزش هوشمند داشته باشد و هر بخش با را به انحصار مرور و بررسی نماید و هدفش توصیف یک محیط آموزش هوشمند و میزان تحقق IoT برای این مطلوبیت است. همچنین مهمترین مزایا و چالشهای مربوط به پذیرش اینترنت اشیا در آموزش عالی را تشریح می کند.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

اینترنت اشیا با مزایای بی شماری و همچنین چالش هایی همراه است که باید کاملاً تحلیل و درک شود. پذیرش اینترنت اشیا در آموزش عالی تأثیر مثبتی بر تعالی در تدریس دارد .نتایج تجزیه و تحلیل ها به این واقعیت اشاره داشتند نیازی به تغییر کامل محیط آموزش نیست. فناوری بیش از حد، ممکن است منجر به ظهور آسیب پذیری سیستم های اطلاعاتی و زیرساخت های فناوری اطلاعات مورد استفاده در آموزش شود. به همین جهت استفاده از اینترنت اشیا احتیاط زیادی را در جهت اطمینان از امنیت و یکپارچگی داده ها ، از جمله روش های خاص برای ارزیابی میطلبد. با توجه به جامه نبودن این تحقیقات، قصد است جنبه های اقتصادی ، اجتماعی ، فنی ، زیست محیطی و حقوقی دیگری در تحقیقات آینده گنجانده شوند.

مراجع

[1] H. Aldowah, S. Rehman, S. Ghazal, and I. N. Umar, ``Internet of Things in higher education: A study on future learning,'' in Proc. ICCSCM,Langkawi, Malaysia, 2017, pp. 211.
[2] Z. Tianbo, ``The Internet of Things promoting higher education revolution,''in Proc. MINES, Nanjing, China, Nov. 2012, pp. 790793.
[3] P. Shrinath, H. Vikhyath, N. Shivani, S. Sanket, and B. Shruti, ``IOT application in education,'' Int. J. Adv. Res. Develop., vol. 2, no. 6, pp. 2024,Jun. 2017.

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل پروژه

فايل ارائه پروژه

نویسنده: يگانه حشمت
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.