Social Distancing in Indoor Spaces: An Intelligent Guide Based on the Internet of Things: COVID-19 as a Case Study
چهارشنبه ۰۸ دى ۱۴۰۰
0 نظر
229 بازدید

بسمه تعالي

گزارش و تحليل مقاله

Social Distancing in Indoor Spaces: An Intelligent
Guide Based on the Internet of Things: COVID-19
as a Case Study

رویارویی با بحران همه‌گیر COVID-19 که مشکلات اقتصادی و بهداشتی قابل‌توجهی ایجاد کرده‌است، یک مساله مهم مطرح شده‌است، به عبارت دیگر، چگونگی سازماندهی، موقعیت و تغییر موقعیت افراد، به خصوص در فضاهای داخلی، در حالی که حداقل فاصله اجتماعی توصیه‌شده را حفظ می‌کند.

چنین فضاهایی می‌توانند استادیوم، سالن‌های سخنرانی دانشگاه، سوپرمارکت‌ها، یا حتی وسایل حمل و نقل عمومی باشند. آگاهی از نحوه مدیریت مردم و چگونگی تضمین فاصله اجتماعی می‌تواند به شدت در مبارزه با COVID-19 نقش داشته باشد. حداقل دو متر، به عنوان حداقل فاصله اجتماعی ایمن از سوی سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه شده‌است.این مقاله یک سیستم جابه‌جایی و جابه‌جاسازی افراد درون یک فضای سرپوشیده، با استفاده از یک روش هوشمند براساس دو الگوریتم بهینه‌ساز به نام‌های بهینه‌سازی کولونی مورچه‌ها و بهینه‌سازی ازدحام ذرات برای یافتن جابه‌جایی بهینه یک مجموعه از افراد مجهز به دستگاه‌های IoT برای کنترل مکان‌ها و حرکات آن‌ها پیشنهاد می‌دهد.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

در این مطالعه، یک سیستم قرارگیری و جایگزینی افراد درون یک فضای سرپوشیده داخلی توسعه داده شد. هدف این بود که فاصله اجتماعی توصیه‌شده بین افراد را حفظ کنیم و در صورت نیاز، جابجایی افرادی که در این منطقه حضور داشتند را به حداقل برسانیم. این رویکرد بر دو الگوریتم تکاملی یعنی ACO و PSO تکیه دارد. رفتار و عملکرد آن‌ها با قرارگیری تصادفی گره‌ها و بهینه‌ساز دیگری به نام GA مقایسه شد.تحقیقات آینده باید محدودیت موانع موجود در منطقه موردنظر را بررسی کند و سیستم پیشنهادی باید در سایر فضاهای داخلی رایج مانند حمل و نقل عمومی، رستوران‌ها و اتاق‌های سینما مورد آزمایش قرار گیرد تا عملکرد خود را در زمینه‌های مختلف ارزیابی کند.

مراجع

1. Management of Ill Travellers at Points of Entry—International Airports, Seaports and Ground Crossings—In the Context of Covid-19 Outbreak: Interim Guidance; World Health Organization: Geneva, Switzerland, 2020.
2. Available online:https://www.weforum.org/agenda/2020/05/scientists-pandemics-coronavirusnaturecovid19-health(accessed on 28 September 2020).
3. Reducibility among Combinatorial Problems. In Complexity of Computer Computations; Miller, R.E.;
Thatcher, J.W.; Bohlinger, J.D. (Eds.) The IBM Research Symposia Series; Springer: Boston, MA, USA, 1972.

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد


فايل تحليل پروژه

فايل ارائه پروژه

 

 

نویسنده: اميرمهدي نيازي
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.