Trends, benefits, risks, and challenges of IoT implementation in residential and commercial buildings
چهارشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۰
0 نظر
491 بازدید

بسمه نعالي

گزارش و تحليل مقاله

Trends, benefits, risks, and challenges of IoT implementation in residential  and commercial buildings

هدف این مقاله ارائه یک بررسی جامع از کارهای تحقیقاتی در مورد فن آوری ها و کاربردهای موجود اینترنت اشیا در ساختمانهای مسکونی و تجاری است. برای ساختمانهای مسکونی ، مطالعات به سه دسته اصلی اتوماسیون خانه، سیستمهای هوشمند مدیریت انرژی و امکانات بهداشتی تقسیم شده اند. برای ساختمانهای تجاری ، متون موجود به چهار دسته ساختمانهای اداری ، مراکز بهداشتی ، ساختمانهای آموزشی و رستورانها و امکانات خرده فروشی تقسیم شده است. براساس بررسی هر دسته ، روندها ، مزایا و خطرات کنونی و چالش های آینده اجرای اینترنت اشیا در محیط های ساخته شده شناسایی و مورد بحث قرار می گیرد. به طور خاص ، ادغام فناوری های مختلف اینترنت اشیا با قابلیت های مختلف ، ذخیره سازی و پردازش داده ها ، و حریم خصوصی و خطرات امنیتی به عنوان چالش های اصلی برای اجرای اینترنت اشیا شناخته شده است. علاوه بر این ، نتایج ما نشان می دهد که بخش ساختمان تجاری در مقایسه با بخش ساختمان مسکونی مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.

جمع بندي و پيشنهاد براي کارهاي آتي

فناوری های جدید مبتنی بر اینترنت اشیا مسائل و چالش های جدیدی را به همراه دارند که می توانند به فناوری های کنونی اضافه شوند. به طور خاص، سازگاری یک فن آوری جدید با فن آوری های موجود در یک ساختمان باید قبل از استفاده از فن آوری جدید بررسی شود، در غیر این صورت می تواند عملکرد فن آوری های موجود را مختل کند. بعلاوه، ساختمان­های تجاری در مقایسه با ساختمانهای مسکونی بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. به طور خاص ، فضاهای اداری یک بستر آزمون مطمئن برای تحقیقات ساختمان تجاری ارائه می دهند و بنابراین رایج ترین نقطه بحث برای بخش تجاری هستند. بنابراین، بخش­های تجاری بعدی توصیه می شود تا در تحقیقات در مورد این محیطهای تجاری خاص تأکید کنند. در مورد مطالعات آینده، این مقاله چندین تحقیق را معرفی کرده است ، به ویژه یک خط آینده جذاب مربوط به ادغام اینترنت اشیا با فناوری نانو برای ساخت یک ساختمان هوشمند با قابلیت ها و ویژگی های سازگار با محیط زیست است.

مراجع

[1] A. Totonchi, Smart buildings based on internet of things: a systematic review,
(2018).
[2] H.N. Rafsanjani , S. Moayedi , C.R. Ahn , M. Alahmad , A load disaggregation frame-
work to sense personalized energy-use information in commercial buildings, En-
ergy Build. (2019) 109633 .
[3] M. Wang, S. Qiu, H. Dong, Y. Wang, Design an IoT-based building management
cloud platform for green buildings, in: 2017 Chin. Autom. Congr. CAC, 2017: pp.
5663–5667. 10.1109/CAC.2017.8243793.
[4] A. Verma, S. Prakash, V. Srivastava, A. Kumar, S.C. Mukhopadhyay, Sensing, con-

براي مشاهده ويدئو روي تصوير زير کليک نماييد

فايل تحليل پروژه

فايل ارائه پروژه

نویسنده: حميد فرزين پور
نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر
 

ارتباط سنسورها و دستگاه‌ها با شبکه‌ای است که از طریق آن می‌توانند با یکدیگر و با کاربرانشان تعامل کنند. این مفهوم می‌تواند به سادگی ارتباط یک گوشی هوشمند با تلویزیون باشد یا به پیچیدگی نظارت بر زیرساخت‌های شهری و ترافیک.